dimarts, 27 d’octubre del 2020

Encetem el blog dels joves!


 Benvinguts i benvingudes, 


Encetem aquest blog de la comunitat de joves de l’institut-escola Josep Maria Xandri. Ens agradaria compartir amb vosaltres les nostres vivències i opinions sobre les primeres setmanes d’ESO. 


Per començar, quan vam arribar a la nostra aula ens va impressionar molt. L’espai de psicomotricitat havia canviat: hi havia taules, un sofà, armariets per guardar les nostres pertinences… L’aula transmet motivació, tranquil·litat i ganes de treballar. És molt especial i acollidora. Té molta funcionalitat en relació amb la manera com treballem. 


L’aprenentatge d’aquest sistema es basa en treballar cooperativament, d’una manera filosòfica i autònoma. Les classes són molt dinàmiques; hi ha moments per treballar sols i soles, en parella o en grup. Volem convertir-nos en alumnes crítics, curiosos i amb cultura. Ens esforcem per ser un exemple per als alumnes de l’escola. 


Malauradament, el COVID-19 ens ha restringit algunes activitats inicialment pensades. Hem hagut de prendre mesures com ara l'ús del gel i les mascaretes. També, en un principi havíem de tenir més espais i el format de classes, com la lliure circulació, ha variat una mica. 


Moltes gràcies per haver llegit aquest escrit, esperem que compartiu la nostra opinió. A poc a poc anireu veient aquest blog actualitzat. 


Els i les alumnes de 1r d’ESO. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Hola, famílies! Continuem volent informar-vos d'algunes de les activitats i projectes que anem realitzant a la comunitat de joves. En ...