dilluns, 3 de maig del 2021


 Hola, famílies!


Continuem volent informar-vos d'algunes de les activitats i projectes que anem realitzant a la comunitat de joves. En aquest cas, volem parlar-vos sobre la proposta d'"El reportatge". 

Ha estat un projecte realitzat durant el 2n trimestre que tenia com a finalitat treballar els objectius de desenvolupament sostenible (que són un dels pilars de les accions del nostre centre). Així, vam començar visualitzant "Tomorrow", un documental de la Cyril Dion i la Mélanie Laurent que us recomanem molt (disponible a Filmin). A continuació vam analitzar aquests objectius de desenvolupament sostenible. 

En una segona fase de treball, vam estar reflexionant sobre la qualitat de l'aire i de l'aigua i sobre la gestió forestal (de Catalunya, d'Osona, de Sant Pere de Torelló...). També sobre la nostra petjada de carboni. Per fer-ho, vam analitzar factures que rebem tots a casa, les dades de les estacions meteorològiques, etc. 

Finalment, vam recollir tots els nostres aprenentatges en un reportatge realitzat per grups cooperatius, sobre temàtiques diferents (el consum local, la tèrmica de Sant Pere, la nostra fauna i flora...). 

Cal dir que tot aquest projecte ha estat íntimament relacionat amb un de la Universitat Politècnica de Barcelona: "Bosc i Sostenibilitat". Després de tot vam fer, com sempre, una reflexió sobre com hem actuat, què ha estat el que hem après, com ens hem relacionat els uns amb els altres... 

Us deixem algunes fotos que vam fer mentre treballàvem! 

Fins aviat!

La comunitat de joves. 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

  Hola, famílies! Continuem volent informar-vos d'algunes de les activitats i projectes que anem realitzant a la comunitat de joves. En ...